Om Fjelde Guesthouse


Vi har levet vores liv på Fyn med vores 3 børn. Men da skæbnen ville at Louise fik job i Nysted. Så måtte vi rykke vores teltpæle op. I vores forsøg på at finde en bolig faldt vi over dette skønne sted.Louise er uddannet lærer og Jonathan er uddannet kok.Al maden laves helt fra bunden med gode gamle metoder og deres købes kun lokalt.

Vores faciliteter

Fjelde Guesthouse rummer 8 værelser, hvoraf 6 har eget badeværelse. Vores hjemmelavede og lækre morgenmad er altid inkluderet i prisen. I stueetagen finder du en hyggelig opholdsstue, hvor du kan læse, spille spil og slappe af. Ude er der en stor have, hvor børnene kan lege, mens de voksne nyder solen.

Fjelde Guesthouse er et stille og hyggeligt sted, som er omringet af store træer og beriget af et alsidigt fugle- og dyreliv. Det betyder imidlertid ikke, at der ikke sker noget omkring os! Hvis du vil have et overblik over mulighederne, kan du læse mere om Lolland her.

Vores hus blev bygget i 1906 og fungerede som Fjelde Skole frem til 1970, hvor det blev lavet om til et privat hjem. Da vi købte det i 2015, havde det set bedre dage. Vores mål var at forvandle det og finde tilbage til husets gamle charme.

Vi er stolte af at sige, at det er os selv, der har stået for hele renoveringen af Fjelde Guesthouse. Vores baggrund er, at Reynir er en erfaren snedker, og Ríkey er uddannet tekstildesigner og har tidligere drevet hotel i Seyðisfjörður i Øst-Island.