HVAD KAN DU OPLEVE PÅ LOLLAND?


Vores lille landbrugsø er fuld af frodig natur og et alsidigt dyreliv. Og hertil kommer en verden, som er rig på seværdigheder, underholdning og fascinerende kultur. Her får du vores anbefalinger til nogle oplevelsesrige og smukke dage.

FUGLSANG KUNSTMUSEUM

Fuglsang Kunstmuseum er en skjult perle. Museet rummer værker af Danmarks mest folkekære malere fra guldalderen og frem til i dag. Museet har en hyggelige cafe, hvor du kan nyde de smukke omgivelser inde - eller ude, når vejret tillader det. Selve huset er designet af den berømte britiske arkitekt, Tony Fretton, og er i sig selv en rejse værd. Og glem ikke at besøge den historiske og smukke Fuglsang Herregård, når du nu er på de kanter.

MERE INFORMATION

KNUTHENBORG

Knuthenborg er en safaripark, hvor du strejfer omkring blandt vilde dyr, som fx giraffer, aber og tigre. Parken er inddelt i forskellige zoner, herunder den afrikanske savanne og Nord- og Sydamerika. Til børnene er der en stor eventyrlig legeplads, der er tematiseret i afrikansk stil. I Knuthenborg kommer du virkelig på en eksotisk dagsrejse med en følelse af at være langt væk fra lille Danmark.

KNUTHENBORG HJEMMESIDE

KRENKERUP BRYGGERI

Kun fem minutter fra Fjelde finder du det prisbelønnede Krenkerup Bryggeri. Og hvis du er øl-elsker, er Krenkerup et must. Nyd samtidig slottet, som daterer sig tilbage til 1490. Hvis der findes et øl-himmerige, må det være som Krenkerup.

BESØG KRENKERUP

KROKODILLE ZOO

Krokodille Zoo har verdens største samling af krokodiller og alligatorer, som fordeler sig på hele 23 arter. Et sandt eventyr for alle, der er fascineret af disse skarptandede dyr. Og som en ekstra bonus finder du ovenikøbet Europas tungeste krokodille, der vejer over 500 kg.

HEY, CROC!

LALANDIA VANDLAND

Lalandia i Rødby er en af Lollands store forlystelser. Hverken du eller børnene kommer til at kede jer med et sandt opbud af vandrutsjebaner, bølgebassin, boblebade og klatrevæge. Og hvis al den aktivitet bliver for meget for dig, kan du slappe af på ”stranden” eller tage en tur i saunaen.

SE MERE

MARIELYST

Marielyst har en 20 km lang hvid sandstrand - af mange berømmet som Østersøens bedste. Det usædvanligt smukke landskab rummer en række gode restauranter foruden andre fristelser. Parallelt med stranden løber en cykelsti, som er et oplagt udgangspunkt for en dagsrejse. Husk at medbringe en kurv med mad og drikke.

VISIT LOLLAND

MIDDELALDERCENTRET

Middelaldercentret er en park, hvor du kan lave mad, jage, dyste og i det hele taget leve, som man gjorde på 1400-tallet. Og gå ikke glip af nogle af de mange foredrag og fortællinger om studier, håndværk og kunst fra middelalderen.

LÆS MERE